parallax background 

Välkommen till Traqnology!

Traqnology revolutionerar GPS-lösningarna för idrottsanläggningar och golfbanor

Traqnology har specialiserat sig på avancerade GPS-lösningar som är skräddarsydda för idrottsanläggningar och golfbanor. Vår expertis ligger inte bara i den exakta gräsklippningen, häribland invecklade klippmönster och linjemarkeringar, utan också i etablering och underhåll av såväl natur- som konstgräs.

En central del i vår filosofi är att säkerställa att våra system är pålitliga och användarvänliga. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett intuitivt användargränssnitt som är enkelt att ta till sig, med branschrelevanta verktyg och specialiserade funktioner. Med Traqnology blir även sofistikerad teknik enkel, intuitiv och användarvänlig i den dagliga verksamheten.

Våra lösningar bygger på den omfattande GPS-erfarenhet som alla våra team besitter, tvärs över olika sektorer. Med denna erfarenhet och vår praktiska kunskap om den gröna industrin skapar vi dedikerade GPS-lösningar och användargränssnitt specifikt för golfbanor, grönytor och idrottsområden, samt för linjemarkering på asfalterade ytor som parkeringsplatser och flygplatser.

Upplev skillnaden med Traqnology redan idag.

Se mer på vår hemsida:


www.traqnology.com