parallax background 

Om Linemark Nordic

Marker A/S är stolta över att vara en auktoriserad återförsäljare av produkten Linemark och iGO-maskinerna, som är avancerade linjeringsmaskiner. Detta partnerskapsavtal har lett till skapandet av Linemark Nordic, ett namn som symboliserar vårt engagemang för att förse den nordiska marknaden med de bästa markeringslösningarna.

Som en pålitlig återförsäljare av Linemark och iGO-maskinerna har E. Marker A/S åtagit sig att leverera kvalitetsprodukter och professionell service till våra kunder i hela Norden.

Vår expertis och erfarenhet i kombination med Linemarks innovativa produkter och iGO-maskinernas avancerade teknik gör oss till det självklara valet för företag och organisationer som söker pålitliga lösningar för markeringsteknik i Norden.

Vi ser fram emot att få fortsätta att hjälpa och serva våra kunder med både engagemang och hängivenhet under namnet Linemark Nordic.


E. Marker A/S står bag Linemark Nordic
Klicka på logotypen för att besöka hemsidan.

Om E. Marker:
Marker A/S står bakom Linemark Nordic och står för försäljningen av produkterna i Danmark, Norge och Sverige. E. Marker A/S är ett handels- och produktionsföretag med fokus på professionella gräsvårdsprodukter, organisk gödsel till slutkunder samt tillbehör till kommunala grönområden och bollplaner. Vår grundläggande vision är att utveckla och sälja produkter som tar hänsyn till naturen och som innebär att naturens egna ingredienser kommer till användning i hållbara lösningar. Vi är samtidigt medvetna om att det här inte ensamt räddar världen – men vi måste ju alla bidra kontinuerligt, steg för steg.


Linemark UK
Klicka på logotypen för att besöka hemsidan.

Om Linemark UK:
Linemark UK står för försäljningen i England. Då Linemark grundades år 1996 var företaget en av flera producenter av gräsfärg för linjemarkering. Företaget tillverkade produkter av hög kvalitet och från att ha funnits enbart på lokalt plan blev det en regional aktör.

Den bruksklara Impact-färgen uppfanns år 2006, och snart togs den unika iGO-linjeringsmaskinen fram. En ny standard sattes för linjemålning. Kombinationen med Impact-färg och iGO är så unik att Linemark tilldelades drottningens speciella belöning för innovation; "Queen's Award for Innovation". Försäljningen tog fart på allvar och företaget blev snart rikstäckande och började också satsa på export.

"Impact Paint System och iGO Line Marker finns på fem kontinenter. Våra produkter används i städer som Chicago, Manchester, Zürich och Toronto, och av framstående idrottsklubbar som Manchester United, FC Barcelona, Juventus FC, FC København samt berömda arenor som Parc De France, Old Trafford och många andra. Den här positionen har vi nått genom hårt arbete och genom ett nätverk av professionella och entusiastiska återförsäljare."